måndag 25 januari 2010

Måndag 25 janusari 2010

En lugn förmiddag med besök av de 2 styrelsemedlemar som åker till Chile under morgondagen. Jag avundas dem lite, att få åka till värmen det hade varit härligt.
Under eftermiddagen fick jag samtal från P-O som ville jag skulle följa med på politiker träffen i Stadshuset i morgon efter lunch.
Miljövärden i vårt område kom också och hälsade på och presenterade vad som skall göras åt utemiljön under våren och sommaren. SB tänker tydligen satsa ordentligt nu när det inte blev en försäljning. Många hyresgäster har berättat att de nu får tapetserat och parketten slipad och utbyte av både frys och kylskåp. Detta låter bar och jag hoppas innerligt att det förblir så också. Utemiljön så skall det planteras perennaväxter på ca 100 kvm, trädvård skall utföras i vår. SB skall också ta itu med dem som inte sköter sin lilla tomt, alltså de som bor längst ned. Städning har de satt igång med, de har maskinskurat trappor och källare och alla utrymmen i källaren skall städas upp. En hiss kommer att bytas snarast möjligt och det är den hiss som står ca 3 dagar/vecka och måste kosta en hel del pengar. Nu är också miljöstugan i höghuset i det närmaste klar, fattas bara ett dörrbyte och det skulle vara klart under veckan. Då slipper de släpa ned sina grovsopor ända till Kinnaredsgränd så det blir en klar förbättring.
I helgen var det någon som satte eld på sopbehållarna vid Kinnaredsgränd 7. Totalförstört och både polis och brandkår var på plats men inga gärningsmän identifierade. Det är andra gången detta sker på kort tid, och detta är definitivt inte bra. Tur är att dessa behållare är avskilda från husen annars hade det kunnat hända en ordentlig katastrof och med tanke på alla bilar som står parkerade under helgerna på alla gångvägar så hade det kunna bli ändå värre.
En lite macka och sedan John Blund

Inga kommentarer: