lördag 23 januari 2010

Lördag 23 januari 2010

Lördag med mycket skrivande. Är just nu upptagen med att skriva verksamhetsberättelser för både LH Östberga och PRO Solberga. Inbjudan till årsmötet för LH Östberga skickas ut den 8 februari och möte håls den 23 februari i Östbergaskolan. Gästtalare är vår förbunds ordförande Barbo Engman. Verkligen roligt att hon tog sig tid att besöka oss gräsrötter i förorten, så det jag hoppas på att vi får en ordentlig uppslutning på detta möte.
PRO Solberga har sitt årsmöte den 26 februari och dit har jag bjudit Samorganisationens ordförande att sitta ordförande för vårt årsmöte. Hit vet vi av erfarenhet att det brukar komma ca 60 personer av våra 200 hundra medlemar. Eftersom vi har en ganska åldrande medlemsstock så tycker jag det är ganska bra i alla fall.
Det är ganska mycket att ordna inför årsmöten så att allt finns på plats och att allt går riktigt till samt att valberedningarna har gjort ett bra jobb för de nyval som skall göras.
Idag när jag var upp till affären, så berättade ägaren att han hade tänkt att han skulle göra ett kort för Östbergas pensionärer med funktionen att alla inköp skulle rabatternas Det låter onekligen väldigt intressant
Gun har jobbat idag och som vanligt när hon anländer hem så blir det en macka och tee

Inga kommentarer: