onsdag 16 september 2009

Onsdag 16 september 2009

Morgonen och förmiddagen gick åt till styrelsemöte i PRO Samrådsorganisation. Ett trevligt möte där vi diskuterade olika boformer för äldre, tittade på budgeten för 2010 och verksamhetsplanen. Lagom hemma igen vid lunchdags. Tog mig en tur ner till koloniområdet på Årstafältet för att dryfta lite tankar med en av våra styrelsemedlemmar i LH Östberga.
Väl hemma igen så sökte jag upp Fritidsgårdens ledare och vill boka lokalen tisdag kväll, fick då höra att det var tjejkväll på gården och hon berättade följande. Det får inte vistas en man i lokalen när vissa flickor är där inte ens de manliga assistenterna på gården. Jag undrar bara skall vi tillåta det här och vilket århundrade lever i.
Hur skall man kunna lösa integrationsfrågor när familjerna är så inskränkta. Inte konstigt att vi har så stora problem med integrationen i Östberga. Det är föräldrarna som är problemet och inte barnen. Det är dags att sluta kränka barnen. Jag hoppas att detta tillhör ovanligheterna men efter samtal med föreningar runt Stockholm så är det tydligen lika dant i andra förorter

Inga kommentarer: