måndag 21 september 2009

Måndag 21 september 2009

Idag var det förberedelser inför LH Östbergas styrelsemöte i morgon kväll, där förvaltaren i området deltar. Vi har en hel del frågor att ställa till henne som vi egentligen har väntat att få svar på under hela hennes tid som förvaltare.Hoppas det blir svar under morgondagen.
Vi kommer också grundligt att diskutera klandringen av stämman i Ätten 1 så att alla vet var vi står i den processen. Vi kommer även att diskutera hur Familjen 1 kunde få förlängning av SVEBO helt utan styrelse och endast konsulten som drivkraft. Det som retar mig mest av allt är att de går omkring och ljuger om hyreshöjningar och att fastigheten kommer att säljas till en privatvärd. Dessutom visar de en kalkyl som en 3 åring kan fixa till i excel utan problem och presenterar den som trovärdig. Får se om vi går ut med något blad i rent informations syfte.
Eftermiddagen gick åt till de sista förberedelserna av 45 års festen för PRO Solberga på fredag.
Efter det så åkte vi till Huddinge Sjukhus och hälsade på vår revisor som är intagen för problem med magen. Man vet ju själv av erfarenhet hur tråkigt det är att ligga på sjukhus, så jag kan lova att han blev väldigt glad över vårt besök. Jag har också under kvällen skickat en sammanställning av vad som hände på Kastanjegården till hela regeringen och ställde frågan om de tyckar att ombildningarna skall gå till på det här sättet. Får verkligen se vilka jag får svar från
På kvällen slöar jag framför TV med hockeykväll

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Tack för ditt inlägg om Kastanjegården i Dalen, vi här i Dalen behöver allt stöd nu!
Tack också för ditt bidrag till Hyresrättsdagen!
Elisabeth Höier
Hagtornsgården

Marie-Louise sa...

Tack från oss hyresrättskämpar på Kastanjegården! Det är tuffa dagar för oss men utan allt stöd utifrån hade vi nog gått under. Nu försöker vi stå pall tills den här cirkusen äv över.

Marie-Louise Granbom, Kastanjegården