tisdag 25 augusti 2009

Tisdag 25 augusti 2009

Idag har det varit full fart för idag fick vi en inbjudan från ombildningskonsulten Torsten Kai-Larsen som kallar till extra föreningsstämma den 3 september i Östbergaskolans matsal. Han skriver att den nuvarande styrelsen behöver utökas, men sanningen är att det finns ingen styrelse i fastigheten här. Har begärt utdrag från Bolagsverket idag, eftersom vi vet att hela styrelsen flyttat härifrån. Med denna kunskap så är det ju så här att det är konsulten som driver ombildningsprocessen och det är ju hur stolligt som helst. Eftersom i stort sätt hela styrelsen för LH Östberga bor i just denna fastighet så har vi beslutat att vidtaga en hel del åtgärder inte minst under den extra föreningsstämman. Jag har inte under hela året fått så många telefonsamtal som idag när pappren var utdelade, med frågor och oro bland hyresgästerna.
Efter samtal med P-O så har vi beslutat att ordna ett eget informationsmöte den 8 september klockan 18:30 i skolans matsal.
Vi kommer också att knacka dörr och informera alla hyresgäster vad de har att vänta från de ivriga ombildarna. Saklig och korrekt information och ett trevligt bemötande har jag försökt trumma in i alla som skall deltaga i detta.
Hur det kommer att gå i nyckelhärvan vet vi ännu inte men jag hoppas ju att Anders får tillgång till sitt förråd och vi slipper begära handräckning vilket blir nästa steg
Pratade idag med Carina Moberg som är S talesman i bostadsfrågor och hon tycket inte uttalanden i DN Debatt var så farliga. Men det tycker jag, det är en rak kopiering avd den sittande regimen och det är ingen S politik i det hela. Så Iljan med flera får nog tänka om för jag tror aldrig de får stöd under kongressen för deras förslag

Inga kommentarer: