måndag 27 april 2009

Sndag 26 april 2009

Idag var det en riktig vilodag egentligen. Sov ut ordentligt, men sedan började telefonen ringa och det kom gratulationer från en hel del föreningar och LH som hade läst Terjes blog. Härligt att få slicka i sig lite så där till frukosten.
Gun skulle jobba lite extra idag så vi tog en kort tur hemma i vårt område och kollade hur städningen avlöpt under lördagen. Ansvariga styrelsemedlemmar ringde och berättade att det var inte så mycket folk men mycket skräp hade de fått ihop
Klockan 15 hade jag ett litet möte nere i kryddträdgården på koloniföreningen, nätverket för Årstafältet brukar ha sina möten där och det var ju en underbar dag att sitta ute. Jag ville bara checka av så allt är i sin ordning inför Tisdagens möte med Alvendal. Härligt att allt är på plats så tidigt. Så är det när man har bra medarbetare.
Efter mötet ägnade jag åt min hemma server som lagt av. En del diskar behöver bytas ut och lite andra uppgraderingar som behöver göras. Förhoppningsvis är den igång igen under tisdagen.
Gun kom vid 10 och då blev det en grillad korv som omväxling

Inga kommentarer: