onsdag 11 mars 2009

Onsdag 11 mars 2009

Idag träffades valberedningen för näst sista gången och diskuterade igenom nomineringarna. Som vanligt var vi inte eniga utan fick ta till röstning för att få fram ett resultat. Nu gäller det bara att sätta allt på pränt och informera styrelsen i Brännkyrka-Hägersten. Det svåra med valberedningsarbetet är att det är så få människor som är intresserade av att sitta med i en styrelse. Detta är något vi måste jobba med inom hyresgäströrelsen. Kanske man måste börja arbeta med olika projekt inom LH och ha lite lösare anknytningar till LH. Detta tål att tänka igenom och framför allt fråga de unga hur de vill bedriva rörelsen i framtiden. Tror att vi har mycket att lyssna in där.
På kvällen besökte jag ett styrelsemöte där vårt äskande av pengar för ett bostadspolitiskt projekt skulle behandlas.Eftersom styrelsen inte var beslutsmässig så blev det inget beslut. Ordföranden meddelade att han stödjer projektet och skulle rekommendera styrelsen att godkänna dessa pengar till LH Östberga. Jag blev givetvis glad att det var så positiva tongångar.
Efter detta så satte jag mig för att renskriva protokollet från konferensen och samtidigt snegla på lite nyheter. När frugan anlände vid 22 så blev det en liten macka och tee och lite snack om vad som hänt under dagen. Alltid skönt att kunna bolla lite frågor på hemmaplan

Inga kommentarer: