tisdag 10 mars 2009

Konferens

Måndagens konferens på Vikingline var mycket lyckad. Först hade vi ett styrelsemöte under förmiddagen, för att lägga upp detaljerade planer för grillfesten i sommar och bussresan till Eskilstuna samt lite prat om december aktiviteten. Vi diskuterade också ombildningarna i Östberga hur det gått och vad vi har att vänta oss framöver. Ännu vet vi inte hur mycket pengar vi får från Svenska Bostäder så sista klubbslaget sker inte förrän vi ser att pengarna kommit in. Vi fick också via Leif Åström en trevlig presentation av Boutvecklingsenheten, vilka som jobbar där vad de gör m.m. En viktig del i denna konferens var också att alla skulle ges möjligheten av att få prata av sig ordentligt, vilket vi sällan får tid till annars. Inte minst för mig var det viktigt att känna alla på pulsen lite, var de står i olika frågor. Första gången som alla deltagit så aktivt under en konferens, inte bara mat och dryck som lockat utan även föreningskänslan har stärkts ordentligt. Vi diskuterade Årstafältet och vad vi vill åstadkomma där, men fortfarande har vi inte fått något svar på om vi får några pengar för detta ändamål. Kanske vi måste släppa hela detta projekt. Det vore synd för engagemanget ligger verkligen högt i denna frågan, liksom vad gäller den framtida hyressättningen. För alla är överens om att vi inte villa ha fler höjningar på upp till 5 % under 2 år.
Vi kom hem tidigt på morgon tisdag och man behövde sova en stund efter allt maskindunkande under föregående natt. Men telefonen ringde i ett, valberedning, revisorer etc.
Comhem var också och höjde signalen in, så nu funkar mitt bredband ordentligt igen.
Till middagen hade vi gäster i form av ett av barnbarnen som fyller 3 i maj, härligt att busa en stund och titta på barnprogram.
En liten macka och lite tee och sedan sängen

Inga kommentarer: