tisdag 31 mars 2009

Tisdag 31 mars 2009

Många telefonsamtal idag på förmiddagen angående ombildningar, främst från Harplingegränd där stämman är spikad till den 15 april. I papper som styrlsen skickat ut så kallas den "extra stämma" och enligt pappret så skulle de var i majoritet men det säger ju alla enda tills de kommer till röstningen. Jag tror inte att de har majoritet, vi har lite drygt 30 medlemmar i de husen och ingen av dem vill köpa så det kommer kanske att bli hårfint. Skall åka in till Skattemyndigheten och ta ut en lista på alla som är mantalsskrivna där så vi har bättre kontroll..
Hade också ett långt samtal med vår reseledare i PRO angående sommarens resa till Norge. Som det ser ut nu så verkar det svårt att fylla upp en buss, så jag bad henne titta på något lämpligt alternativ och bra mycket billigare. Alternativt hitta någon förening som vill åka med oss.
Jag hann också med att åka in till Globen och hämta våra trycksaker för utdelning under morgondagen i 2 föreningar.
Under kvällen har vi varit på konsert i Konserthuset och lyssnat till Glen Miller Militär Musik. Jan Slottenäs band förstärkt med Stockholms Filharmonikor vilken höjdare. Hemma vid 23 tiden skriver och lägger ut bloggen och sedan sängen

Inga kommentarer: