tisdag 3 mars 2009

Tisdag 3 mars 2009

På morgonen åkte jag in till ABF huset för att deltaga i ett möte för nominerade kyrkofullmäktige ledamöter. Men detta var inställt och inget medelande hade jag fått. Trots alla möjliga kommunikationsmedel så var det ingen som meddelat någonting. Tänk vad sur man kan bli.
Efter lunch så började jag förbereda mötet på kvällen som handlar om Årstafältet. Hade en kort diskussion med Kristina Alvendal om hennes framträdande på mötet den 28 april. Jag letar en moderator till detta möte men har hittills fått nobben, får göra lite nya försök under veckan.
På kvällen kommer en miljöpartist som sitter i stadsbyggnadsnämnden, den enda som reserverat sig mot byggplanerna för Årstafältet. Hon inviger oss i en hel del bra sätt att bearbeta politikerna. Hon berättar också om hur gången är för detta gigantiska projekt och tror inte att något kommer att hända före valet 2010.
På ABC förra veckan sa ju Sten Nordin att Stockholm Stad bygger inte på grönområden, men Årstafältet då ? Politiker är otroliga säger en sak i TV och menar nåt helt annat.
Engagemanget är stort i både Årsta och Östberga för denna fråga. Den 18 mars annordnas i Östbergaskolans matsal en informationafton med den tjänsteman som har han om projektet Årstafältet. Tror hon kommer att få möta en hel del oroliga Östbergabor som vill ha fältet kvar som Landskapspark.
Ikväll hoppar vi macka och tee

Inga kommentarer: