onsdag 4 mars 2009

Onsdag 4 mars 2009

Idag har det varit fullt upp PRO styrelsemöte på morgonen där vi hade en del viktiga frågor. Vi måste bestämma hur vi skall fira 45 års jubileet En annan fråga som är på tapeten är om vi gemensamt med andra föreningar skall demonstrera utanför riksdagshuset för rättvis skatt. Finns både för och nackdelar i det hela, och frågan är om vi får den genomslagskraft som vi är ute efter. Tanken är kittlande lite äldre damer och herrar med rolatorer och käpp som kämpar för rättvis skatt.
Efter PRO bar det iväg hem för en snabblunch innan mötet med mina valberedningskollegor i Brännkyrka-Hägersten. Vi har lite svårt för att enas i 2 val av styrelseledamöter. Men innerst inne tror jag att vi kommer att lösa det under den vecka som vi har kvar för att lösa problemet. Det är ju ett givande och tagande så jag är optimistisk. Vi fick i alla fall i oss en kopp kaffe och ett wienerbröd under förhandlingarna.
Under kvällen hade vi en cirkelträff angående Årstafältet. Stadsbyggnadsnämnden har bjudit in till ett informationsmöte den 18 mars i Östbergaskolans matsal, där projektansvarig tjänsteman kommer att gå igenom det vinnande förslaget och tala om för oss hur gången i det hela kommer att bli..
Vi har vässat våra argument, och har börjat titta på förslaget Arkipelag som vann, och upptäcker då att det inte finns framtaget några kommunikationer, butiker, samlingssalar och en massa andra saker. Tydligen har regimen brått om för efter valet vet man aldrig hur det kommer att bli.
En kopp tee och en macka innan sängdags

Inga kommentarer: