tisdag 17 mars 2009

Tisdag 17 mars 2009

Idag kom Comhem på besök och fixade utrustningen i källaren, så låt se hur länge det håller den här gången.
En trevlig överraskning satt i porten idag. SB meddelade att installationen av fiberkabeln i huset är på gång och kommer att vara kloart i höst. De som hela tiden sagt att inget görs eftersom huset är intresseanmält. Tydligen har det skett en förändring i deras hållning till ombildningar, inget pris ännu och underhållet och investeringar tycks ta fart igen. Är kallad till ett budgetmöte den 20 april i Skärholmen, bli roligt att se vad de presenterar.
Vi har en hel del saker att ta upp med dem. Städning, andrahandsuthyrning, källarna , hissarna, trapphusen och yttre miljön. dessutom måste vi gå på dem lite hårdare så att vi får en lokal nu när det finns lediga i centrumhuset eller kommer att bli lediga. Synd bara att avtalen har ändrats vad jag förstår så är det inte nödvändigt att de håller oss med lokal. Vem som nu kunde skriva under ett sånt avtal kan man ju fråga sig.
Annars har det varit stora städardagen idag, rensa papper, slänga grovsoppor och annat nu är det bara mitt skrivbord kvar och det ser ut som en bomb slagit ned. Frugan retar mig varje dag för det här och kräver en städning. I morgon är en viktig dag, stadsbyggnadskontoret har en information i Östbergaskolans matsal angående Årstafältet. En timma före det mötet skall jag träffa Teres från stadshuset och diskutera deras svaga uttalanden om just Årstafältet. Så imorgon blir det mycket spännande att skriva om.
Riskaka och tee får duga ikväll

Inga kommentarer: