onsdag 18 februari 2009

Onsdagen den 18 februari 2009

Hemkommen igen från konferensresan till Finland med PRO. Vi åkte med Birka Paradise, en mycket elegant båt med fina hytter och bra konferens utrymmen. Maten och drickat helt perfekt. Konferensen då? Jo vi lärde oss att argumentera för våra viktiga 10 punktersprogram som satts upp. Skatterna, sjuk och äldrevård, tänderna och övermedicineringen är några punkter som vi tycker är väldigt viktiga. Givetvis fanns boendet med också och det är lite konstigt i mina ögon att inte HGF och PRO samarbetar lite i den här frågan. Det finns många beröringspunkter vad gäller boende och trygghet i boendet
Under kvällen hade vi årsmöte i LH Östberga, en stillsam tillställning där allt avlöpte enligt reglerna. Vi hade tagit dit en bra ordförande från Brännkyrka-Hägersten. Det som gladde mig allra mest var att vi fick in en ny kille i styrelsen som bor i höghuset här och är dessutom invandrare, det var välbehövligt så nu har vi 3 invandrare i styrelsen, så det tar sig i vår mångkulturella område. det fanns också minst 3 damer som jag aldrig tidigare sett på några möten, men som var väldigt intresserade och hade bra frågor att ställa. Vi bjöd på smörgåsar, kaffe och tee samt lite apelsiner vilket uppskattades.
Det som inte uppskattades var att vi valt en dag för mötet när idrottsgalan i Globen gick av stapeln, men vad skall man göra.
Nu skall alla protokoll och andra papper fyllas i och skickas till Globen snarast möjligt, så det blir morgondagens jobb.
Väl hemkomna så kunde vi inte låta bli en kopp varm tee

Inga kommentarer: