fredag 8 oktober 2010

Fredag den 8 oktober 2010

Fortfarande ingen operation, utan en lång väntan som kan bli väldigt lång på ett sjukhus.
Fick ett brev från VD i Svenska Bostäder, där han talade om att det var nära ett köp på SlättåkraDetta börjar synas lite överalltgränd alltså Ätten 1. Men föreningen springer fortfarande runt och vill få folk att köpa och många har köpt på andra håll, så tydligen är det så att föreningen inte får ihop tillräckligt med köpare för att en bank vill ta affären. Det konstiga är att vi vill få en tidsangivelse när det definitivt är stopp. Men tydligen går hellre Svenska Bostäder jasägarna till mötes än att lyssna på hyresgästerna. Vi tycker att dessa har blivit misshandlade tillräckligt länge nu. Inte nog med själva ombildningen utan allt underhåll avstannar totalt när denna process kommit igång.
Också värmen som fortfaarande inte kommit igång i Östberga, folk fryser och förvaltaren förstår inte detta eller vill inte förstå.
Har idag begärt en förhandling om värmen med förvaltaren så får vi se vad som händer. Ett annat problem som dykt upp är att bovärden för området inte svarar på telefon och detta retar upp många hyresgäster som försöker och försöker att nå honom varje dag. Jag provringde idag under hela förmiddagen med 10 min mellanrum och han "kunde inte ta mitt samtal".
Så man kan ju undra??

Inga kommentarer: