onsdag 3 februari 2010

Onsdag 3 februari 2010

Idag har jag diskuterat lite med både P-O och juridiska ombudet för Ätten 1, om vi skall bjuda in alla hyresgäster till ett informationsmöte. Det är ju så här att man får olika versioner av folk som man träffar och pratar med och detta är inte bra. Ett möte eller annan informationskanal det återstår att se vad det blir.
Har varit ute idag och kontrollerat snöröjningen i våra portar m.m. Nu ser det bra ut man har hackat sig ända ner till stenplattorna och man har sandat ordentligt. Så vår förvaltare har lyckats att få entreprenören att göra som det står i kontraktet. Nu återstår bara att röja de utvändiga trapporna till källarlokalerna, sen är allting ok.
Idag åt jag också årets första semla inhandlad i Årsta, men enligt mitt tycke för mycket mandelmassa men det smakade bra ändå efter åkturen till Årsta.
Under eftermiddagen har jag filat och filat på verksamhetsberättelsen för PRO men i mitt tycke så är den inte tillräckligt bra så det får bli lite filande till under morgondagen.
Debatten går vidare om Reinfeldts uttalande i Agenda i söndags kväll och en bra artikel kan Ni läs här: http://www.e24.se/makro/sverige/reinfeldt-spred-fel-jobbsiffra_1831835.e24?offset=0&maxcount=3#articlecomments
läs även kommentarerna det säger en del om vad folk tycker om alliansen

Inga kommentarer: