söndag 29 november 2009

Lördagen 28 november 2009

Idag hade vi i PRO Solberga den stora julmarknaden på Älvsjö Servicehus mellan klockan 11:00-14:00. Välbesökt och en viktig inkomstkälla för vår förening. Damerna i hobbygruppen gör allt till denna marknad, allt från lapptäcke till små jultomtar. Vi har flera stora lotterier på vårt handarbete och detta är mycket uppskattat. Alla damerna bakar också lite julkakor som vi paketerar och säljer, samtidigt serverar vi kaffe och lite kakor för det facila priset av 25 kronor.
Dagen försäljning gav oss 22 tusen kronor till föreningskassan, och detta innebär att vi också under nästa år kan subventionera lite resor för alla medlemmar.
måndag skall jag åka ner till alla våra duktiga damer och tacka dem ordentligt.
Under kvällen hann jag med att kolla igenom vilka som finns med på de olika listorna inför valert 2010. Roligt är att vi i från vår lilla S förening har 2 kanditater på riksdagslistan, en på 4:de plats och en på 13:de plats dessutom har vi en på landstingslistan på 11 plats. Inte dåligt för en liten förening med bara cirka 40 medlemmar. Synd att ingen av dem är bra på bostadspolitik, därför har vi 2 st personer tittat på om vi inom S skall starta en bostadspolitisk grupp och redan nu börja bearbeta politikerna om hur viktig bostadspolitiken är och jag tror vi skulle vinna många borgerliga väljare på detta. Märkligt är att inte politikerna tar Stockholmarna på allvar när de klart och tydligt i flera undersökningar sätter bostadspolitiken näst högst på listan över vad de vill se i valkampanjen. Så vi hoppas givetvis att fler skall ge oss sitt stöd och hjälpa till för att få upp denna fråga högt upp på agendan

Inga kommentarer: