onsdag 3 juni 2009

Onsdag 3 juni 2009

PRO konferensen ombordBirka Paradise var välarrangerad och ca 650 PRO:are deltog. Däck 10 var omgjort till en mässhall där både andra organisationer och företag fanns representerade. Med andra ord en riktig trevlig resa.
Idag hade vi också sill lunch i Solberga PRO förening, ett väldigt lyckat arrangemang som görs av de 4 damerna i fest kommiten. Lite sill, snaps och annat gott. Detta kändes bra att ha denna avslutning före sommaruppehållet och alla verkade väldigt nöjda trots att maten kostade 50 kronor och drickbart fick de hålla med själv.
Tidiga kvällen ägnade S i Östberga åt dörrknackning och utdelning av valmaterial inför EU valet på söndag. Roligt var att arbetarkommunens ordförande Veronica Palm var med och knackade dörr. Ganska roligt att även toppen kan ägna sig åt detta gräsrotsarbete. Jag var grillmaster och skötte matförsörjningen åt fotfolket även detta skall ju skötas med omsorg. Vi avbröt klockan 20:00 för jag anser att man inte skall störa folk efter denna tid även om det är en angelägen fråga som EU valet.
20:15 startade vi sista styrelsemötet före sommaruppehållet. Det var inte så fruktansvärt många punkter på dagordningen. Inga pengar av bomedlen har flutit in ännu och det är lite konstigt, har skickat frågor till både SB handläggare och till regionen. Inga pengar ingen verksamhet. Vi beslutade också att vi skall gå in i projektet Årstafälts Dagen den 21 augusti, eftersom vi är ombedda, har erfarenhet och har engagemang för det. Kan vi bara få ihop pengar till detta skall vi göra något bra med det hela. Tiggarbreven skickas redan under morgondagen.
Vi hade också långa diskussioner om ombildningarna både i Spinnsidan 1 och Ätten 1. Spinnsidan 1 kommer det att bli någon form av process och i Ätten 1 har man köpstämma den 11 juni, där vi kommer att försöka ta oss in med fullmakter och förmodligen bli utkastade. Dessutom skall vi ha en demonstration utanför hotellet där köpstämman hålls.
Gun anlände vid 22:30 så då blev det en liten nattmacka

Inga kommentarer: