måndag 4 maj 2009

Måndag 4 maj 2009

Halva dagen idag gick åt att konstruera ett hållbart arvodessytem för PRO Solberga. Lyssna runt lite hur andra föreningar gör och vilka summor det handlar om. Tror att jag hittat ganska rätt. Svaret får jag på onsdagens styrelsemöte.
Fick också ett samtal från en hyresgäst som krävs på 2 500 kronor av SB när hon bytte lägenhet.
En torktummlare som hon ställt ned i källaren och sedan har den blivit stulen vid ett källarinbrott. Hon har polisanmälan m.m. och tumlaren var över 10 år gammal och inte ens värd denna summa.Får ringa förvaltaren under morgondagen och se vad vi kan komma fram till.
Under kvällen åkte nära på hela styrelsen för LH Östberga in till Glovben och måndagsklubben som ikväll handlade om unga vuxnas boende. Sven Bergenstråhle från Skåne föredrog det hela efter ett inledande ord av regionsordföranden Terje.
Idag startade också en kampanj för att bygga fler bostäder i HGF regi, och deltagarna som var ganska få denna kväll hade nog räknat med att någon från marknadsavdelningen skulle vara närvarande och dela ut kampanjmaterial.. Efter föredragningens slut så ringde vi till Terje som kom och förklarade situationen, då framkom också att det skulle vara torgmöten den 9 maj men ingen kunde under kvällen svara på var eller vilka tider.
Det måste ha blivit total kortslutning på regionens marknadsavdelning. Denna miss får väl Minna och Thomas ta på sig och inte minst den administrative chefen på Globen som har totalansvaret. Visst kann dessa saker hända vi är ju bara människor, men det börjar bli lite för mycket. Ännu mer konstigt att inte föreningarna gått ut och informerat, eftersom de känt till det hela sedan ordförande konferensen på Djurö. Finns bara 2 saker att välja mellan, endera skiter de i kampanjen eller att informationen ut från föreningarna till LH och husombud är katastrofal.
Vi får göra det bästa av situationen och vem som betalar kostnaderna och hjälper oss att boka torg får vi kanske titta i stjärnorna efter.
Väl hemkommen så lockar Gun med en grillad pölsa och en kall bira. Vilken kväll

1 kommentar:

Terje sa...

Hej Kenneth
Boka plats för torgmöte så ordnar det sig med kostnaden för tillståndet. Om ni kämpar så skall jag göra vad jag kan för att hjälpa till.
Hörs
Terje