lördag 30 maj 2009

Fredag 29 maj 2009

Idag hade våra motståndare tapetserat all anslagstavlor i Östberga med anslag om hur vi i styrelsen skor oss och hur mycket vi har i arvode och mycket mera. Brevskrivaren som är anonym har tydligen ingen kännedom alls om hyresgästföreningen och hur den drivs. Det är rena lögner som de informera hyresgästerna i Ätten 1 men jag tror nog att folk är klokare än så och inte går på deras lögner och förtal. Egentligen skall man inte gå i polemik med en som inte vill skriva under ett sånt här utskick men efter lång diskussion med styrelsen så beslutade vi att svara och dela ut detta under fredagskvällen. Det var för många lögner och desinformation så det kändes nödvändigt att gå ut med någonting.
Mötet med Spinnsidan 1 blev inte av eftersom de godtog inte mig som ombud för Anne-Maj. Vår advokat var tvungen att hota med handräckning från Kronofogden för att de snabb skulle ge oss en tid där vår advokat kan närvara och kontrollera alla papper. Otroligt hur en förening kan hålla på, om man inget har att dölja så är det bara att låta oss läsa pappren. Man slutar aldrig att förvånas över folks beteende.
Jag har informerat vår regionsordförande via mejl om vad som händer här i Östberga och hoppas få kontakt i alla fall efter helgen.
23:30 var vi klara med utdelningen av flygbladet och efter det en liten macka och tee med de som hjälpte till och lite snack om hur vi skall agera framöver.

Inga kommentarer: