onsdag 7 januari 2009

Onsdagen den 7 januari 2009

Håller helt med Terje Gunnarsson att ombildningar borde förbjudas. Nu ser vi verkligen konsekvenserna av den dåliga ekonomi och planering föreningarna har i varje fall i Östberga. Vi ser också hur dåligt insatta styrelserna är vad gäller hur man behandlar hyresgäster i föreningen. Får dagligen samtal från sådana hyresgäster som ibland är förtvivlade över den behandling de får av sin nya värd. De som är medlemmar försöker vi givetvis hjälpa eller se till så de får nödvändig hjälp från regions kontoret, även om det är svårt att få den funktionen att fungera.. Även många av de som köpt ringer och undrar vad de kan göra, och det ända vi kan svara dem är att de vänder sig till en advokat.
Idag anlände min systerdotter och hennes kille som skall bo här ca 2 veckor och detta på grund av svårigheter att hitta något boende överhuvudtaget i Stockholm. Båda läser på universitetet här men därifrån finns det ingen bostadshjälp att få. Så det enda de kan hitta är andrahandsboende men till skyhöga kostnader och detta tål inte deras ekonomi utan då får det bli ett rum hos morbror. Det är i och för sig mycket trevligt med lite ungdomar i huset och speciellt när det inte är ens egna.
Ingen vapenvila i Gaza, hur länge skall detta orättfärdiga krig pågå. När skall EU agera gemensamt och när skall S göra ett riktigt fördömande?
Detta har jag undrat över ganska länge

Inga kommentarer: