fredag 12 februari 2010

Fredag 12 februari 2010

Nu var det dags igen Ätten 1 kom ut med ytterligare ett informationsblad till alla hyresgäster i Ätten 1 och det kan Ni läsa här bredvid.
Som vanligt så är ju de helt oskyldiga till den situation som nu råder och sanningen skall segra och det innebär ju att de som klandrat stämman kommer att segra. Köpstämman i Ätten 1 var lika kaotisk som stämman i Tivoliet har varit. Läs gärna hur det har gått till i den föreningen HÄR: http://raddalinjalen.blogspot.com denna stämma var lika odemokratisk som den i Ätten 1.
Fler och fler Brf går i konkurs idag var det 3 stycken Sollentuna med Brf.Minervahage och Stockholm med Brf Leo och Brf reservoaren 3 och fler kommer när räntan börja gå upp. Vi håller helt med Linjalen att politikerna måste ta sitt ansvar och återkalla de stämmor som inte håller den kvalitet som man kan kräva i ett demokratiskt samhälle. Dessutom måste man stoppa konulter som Pia Hagerth och Kaj Larsen som vilseleder och med bedrägliga åtgärder hittar vägar att få igenom köp vid köpstämmorna. Det räcker inte med opartiska ombude som skall närvara, den advokatfirma som anlitas nu säger aldrig någonting utan bara tillstyrker även om grova fel har begåtts.
Det är dags att Joachim Larsson vaknar upp och tar sig an problemen vid köpstämmorna



1 kommentar:

Johan Johanson / Rädda Linjalen sa...

Som vanligt med Brf-utskicken. Inte ett namn, inte en kontaktperson. Inte någon som står för någonting.
Hur mycket förtroende inger det?

Kämpa vidare. Förhoppningsvis skall rättvisan segra till slut.

Haregott!
Johan Johansson / Rädda Linjalen