lördag 5 december 2009

Fredag 4 december 2009

Idag har det varit en så där lugn och härlig dag med både bra och dålig information från olika håll. Till morgonkaffet fick jag en redogörelse från styrelsemötet i Brännkyrka-Hägersten, och där händer egentligen ingenting. Det är bra ovänskap och bråk inom styrelsen och nya regler som enväldigt införs avd de 3 som tillhör klanen. Ny har de bestämt att allt vad styrelsemedlemarna har att rapportera skall skrivas ned och endast delas ut och vederbörande får läsa sig till allt. Detta tydligen på grund av att sekreteraren inte har tillräckligt med tid att sköta sitt uppdrag. Jag tycker mest synd om en kille som går på alla möten runt om i stan och måste då redogör skriftligt men inte får yttra sig på styrelsemöten. Protester från övriga bara slås ned utan riktiga motiveringar. Som jag sagt många gånger förut så är detta en förening som inte mår bra och till årsmötet är det nog dagas att avsätta hela den sittande styrelsen på något sätt och se till att det blir en väl fungerande styrelse så att uppdragen för föreningen sköts på rätt sätt och tillvaratager medlemmarnas intressen för det görs inte nu. Valberedningens sammankallande hoppar av från och med årsskiftet på grund av satsning på jobbkarriären och hon är tillika ordförande i ett LH där de är föremål för ombildning. Så hon har mycket att stå vad jag förstår, och samtidigt som hon inte erhåller den hjälp hon borde få från föreningen.
Idag fick vi affischerna för julmarknaden den 12 december på Östberga Torg, så nu skall vi affischera alla portar och anslagstavlor i området så att vi får lite folk till marknaden. Hoppas vi kan få ett lite bättre väder lagom till den 12:e.
Tiden för slutet på försöket till ombildning i den fastighet jag bor i rycker närmare och närmare och den 28 december är det över. Inget försök ens till köpstämma har det varit och ingen som har samlat fullmakter, men vi skall inte ropa hej förrän vi passerat den 28 december.

Inga kommentarer: